A+ A A-

Onze Keuken

Don Panini is een nieuw begrip in Amersfoort en is gevestigd aan de van Randwijklaan. Nabij het centrum gelegen en met voldoende parkeermogelijkheden. Het trendy Don Panini is gespecialiseerd in Mediteraanse broodjes, diverse huis specialiteiten en oer-Hollandse ambachtelijke broodjes zoals de luxe broodje bal of grilworst.

Don Panini heeft elke dag vers gebakken, heerlijke Italiaanse (belegde) broodjes. Daarbij natuurlijk heerlijke vers gezette koffie, cappuccino Of de befaamde Marokkaanse munt thee(ook in handige meeneem bekers).

Onze leverancier de Ambachtelijke keurslager

De Slagerij is een echt familiebedrijf. Van vader op zoon is het keurslagersvak overgedragen. Op jonge leeftijd hielpen de zoons al mee. Uiteindelijk zijn ook zij het slagersvak ingegaan. De slagerij is bekend in Amsterdam en omstreken. Het aanbod is namelijk zo goed en zo halal dat iedereen hier terecht kan.

De broers beschikken bovendien allemaal over een Slagersvakdiploma en dragen bij aan de opleiding van nieuwe slagers. De slagerij is namelijk een erkend leerbedrijf van de Slagersvakopleiding.

Om het ambachtelijke te waarborgen is kwaliteit bijzonder belangrijk. Daarom wordt er alleen met vaste erkende leveranciers en veehouders uit de regio gewerkt. Dit zijn veehouders die net als wij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Diervriendelijkheid is op de boerderijen al sinds jaar en dag een vanzelfsprekendheid, in de eerste plaats natuurlijk uit liefde voor de dieren, maar ook omdat dit van grote invloed is op de kwaliteit van het vlees. Dus voor puur en (h)eerlijke vleeswaren moet je bij Don Panini zijn. Proef nu zelf het verschil!

Vers en Ambachtelijk

Don Panni - Bezorging, Catering en Restaurant.

Het trendy Don Panini is gespecialiseerd in Mediteraanse broodjes, diverse huis specialiteiten en oer-Hollandse ambachtelijke broodjes zoals de luxe broodje bal of grilworst. 

Over onze keuken »

Contact

Don Panini
van Randwijcklaan 6c
3814AL te Amersfoort

  • tel.: 033 475 3664
  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • kvk: 71062130 
  • btw: 8585.64.725.B.01

Facebook

Green Red Dark