Verse Smoothies

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de relatie tussen gezondheid, voeding en drank. De gezondheidsvoordelen van een smoothie zijn vergelijkbaar met fruit. Dit omdat wij bij Don Panini de smoothie vlak voor gebruik bereiden met vers fruit.

Onze 100% fruit smoothies

  • Sinaasappel - Banaan
  • Sinaasappel - Aardbei
  • Sinaasappel - Kiwi

Ga naar onze MenuKaart...  

Cappucino

Bij ons vindt je heerlijke verse koffie. Met verse bonen geschonken door onze Schaerer koffiemachine ontvang je een overheerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato.

Lees meer...

Kip-Bestilla

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn bestilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kipbestilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze Bestilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt worden. 

Panini Gehakt Menu

Bij ons kunt u ook diverse menu's bestellen. De Panini menu is daar één van, je kunt een menu bestellen met één van de panini's uit de menukaart. Je kan ook zelf een panini samenstellen. In het menu zit patat, een frisse salade en om het af te maken kunt u tegen de meerprijs van maar 1 euro drinken bij bestellen.

Lees meer...

Broodje Warm Vlees

Één van onze populairste broodjes, is het Broodje warm vlees in een modern jasje. Wij hebben twee varianten met beide heerijke ingrendiënten uit de keuken van Don Panini.

Lees meer...

Kip schnitzel menu

Bij ons kunt u ook diverse menu's bestellen. Kipschnitzel menu is daar één van. In het menu zit patat, een frisse salade en om het af te maken kunt u tegen de meerprijs van maar 1 euro drinken bij bestellen. 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Vers en Ambachtelijk

Don Panni - Bezorging, Catering en Restaurant.

Het trendy Don Panini is gespecialiseerd in Mediteraanse broodjes, diverse huis specialiteiten en oer-Hollandse ambachtelijke broodjes zoals de luxe broodje bal of grilworst. 

Over onze keuken »

Contact

Don Panini
van Randwijcklaan 6c
3814AL te Amersfoort

  • tel.: 033 475 3664
  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • kvk: 71062130 
  • btw: 8585.64.725.B.01

Facebook

Green Red Dark